Volg ons:

Dameskoor Flair Maassluis

Boekingen

+31 6 411 631 92

E-mail

secretaris@dameskoorflair.nl
Jaren ervaring

55

leden

25

Tevreden klanten

375

Optredens

566

Stukje geschiedenis

Op de home page heeft u in het kort kunnen lezen hoe koor Flair in 1968 is opgericht en nog steeds met veel plezier samen muziek maakt.
Een paar hoogtepunten uit de afgelopen 10 jaar willen wij u niet onthouden. Wij hebben 9 jaar met onze dirigente Ellen van den Berg diverse optredens verzorgd o.a.:

  • 2011: een concert in theater de Schuurkerk in Maassluis, dit omdat wij de Culturele Dag van Maassluis hadden gewonnen. Dit werd een geweldig concert met leuke intermezzo's waaronder "Nico Meijer".
  • 2013: Ons koor bestond 45 jaar, dat jaar hebben wij gevierd met o.a. het zingen van een medley uit Mamma Mia. Ook verzorgden wij dat jaar de district Korendag van VrouwenNetwerk, hier kwamen 5 dameskoren naar Maassluis en werden door ons de hele dag ontvangen in Het Kompas.
  • 2015: Traden wij op op de Korendag in Hoek van Holland in de Hoekstee en de 3 Maashave in Maassluis
  • 2016: In dit jaar kregen wij een nieuwe dirigent; Eric van Dalum, met hem studeren wij weer nieuw repertoire in en hebben wij ook al diverse optredens gehad, o.a. 2 x onze jaarlijkse Kerst Sing In in de Koningshof. Deze Kerst Sing In verzorgen wij al 11 jaar met veel succes.
  • 2017: In dit voor ons belangrijke jaar zijn wij een zelfstandig koor geworden met eigen statuten enz. In dit jaar is ook deze website gemaakt.